ο κατασκευαστής αυτού του υπέροχου επίπλου

Spread the love

Κοντοστέκεται, του ρίχνει μια κλεφτή ματιά, φανταστικά έπιπλα σκέφτεται δι­στάζει λίγο, κι ύστερα συνεχίζει, τον προσπερνά, μα φαίνεται να το ξανασκέφτεται, γυρίζει ελαφρά το κε­φάλι, πάνω από τον κομψό καναπέ, η διακριτικότητα κι η ευγένεια του προσώπου της δεν μπορούν να κρύψουν τη γοητεία της κίνησης της, σταματά, και την ακούει να του λέει στα ελληνι­κά με συγκρατημένο χαμόγελο:
«Δεν κάνω λάθος; Είστε ο κατασκευαστής αυτού του υπέροχου επίπλου» : http://www.sanfos.gr/salonia-gwnies
«Δεν κάνετε, μα για σταθείτε… Σας ξαναείδα… Μα πού;» την κόβει με βλέμμα που γύρευε επίμονα τα μά­τια της.
«Στο κατάστημα επίπλωνAshley” σας είδα σήμερα το μεσημέρι;»
«Ναι, ναι, σας κοίταξα, νόμιζα ότι τυχαία έπεσε το βλέμμα σας πάνω μου, μα δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι είστε η Ελληνίδα σχεδιάστρια του πολύ ωραίου εκείνου κρεβατιού …»
«Τι θα μπορούσα να ήμουν;» είπε αυτή κι είχε πρώ­τη φορά η έκφραση της ένα ίχνος ελευθεριότητας.
«Α! Από το στιλ και το ντύσιμο, Γαλλίδα… Αν ή­σασταν Αμερικάνα, τότε από τη Βοστόνη, δημιουργός καλαίσθητων κρεβατιών, ή από το Λος -Άντζελες, σύζυγος παραγωγού του κινηματογράφου», απάντησε κι έπαιξε το μάτι του.

2 Comments

  1. Νικολέττα Ράλλη said

    Πριν λίγες μέρες ήμουν στην Νέα Υόρκη και είχα λίγο χρόνο και είπα να πάω να δω κάποια έπιπλα που με ενδιέφεραν στο κατάστημα “Ashley” είχε πάρα πολύ ωραία σχέδια. Μετά που γύρισα στην Αθήνα μια φίλη μου μου μίλησε για το κατάστημα επίπλων “Sanfos” στις Αχαρνές, πήγα λοιπόν να ρίξω μια ματιά και δεν θα το πιστέψετε βρήκα τα ίδια έπιπλα που είχα δει στην Νέα Υόρκη. Απίστευτο; Κι όμως και το πιο σημαντικό σε καλύτερες τιμές από ότι στην Νέα Υόρκη. Το αποφάσισα θα αγοράσω όλα μου τα έπιπλα από την “Sanfos”.

    • ermhs said

      Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας την εμπειρία σας.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Comments are closed.