Το επιπλο που είχε φτάσει πολύ μακριά

Spread the love

Το επιπλο είχε φτάσει πο­λύ μακριά. Ήταν μοιραίο να πέσει στην παγίδα. Οι σύμμαχοι του απείχαν παρασάγγες. Η  γλυκιά νεράιδα του, θα τον περίμενε αδημονώντας. Ίσως ξε­νυχτούσε αναμένοντας εναγωνίως τα επιπλα κρητη.
Δεν τον ένοιαζε η τιμωρία. Η επικείμενη ποινή ήταν το λιγό­τερο. Ούτε τον απασχολούσε η διαπόμπευση και η ρετσινιά. Αυτό που τον χόλωνε περισσότερο ήταν η αποτυ­χία· η διακοπή της προσπάθειας για την ανεύρεση της αλήθειας· το μυστικό που είχε ορκιστεί  να κυνη­γήσει και που τώρα θα παρέμενε κρυμμένο· η χαμένη παρτίδα. Η φυλάκιση στο σκοτεινό ετούτο χώρο ήταν η ταφόπλακα στην αναζήτηση του.
Ξαφνικά το μυαλό του επιτάχυνε τις διεργασίες. Μια στιγμή, σκέφτηκε. Δεν ήξερε πού βρισκόταν τα φθηνα επιπλα. Είχε υπολογίσει ένα τέταρ­το από τη στιγμή που του είπαν. Άρα δεν μπορεί να ήταν μα­κριά. Σίγουρα δεν ήταν σε κάποιο τμήμα. Ούτε θα ήταν εύ­κολο να τον κουβαλήσει κάποιος σέρνοντας τον καναπε για μεγάλη από­σταση. Άρα παρέμενε κάπου κοντά στο γραφείο.

1 Comment

  1. Ελισαβετ Αϊνατζιόγλου said

    Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμείς εδώ στην Κρήτη θέλουμε έπιπλα πολύ γερά και με τέλειο σχέδιο, δεν μπορούμε να αγοράζουμε έπιπλα από όπου να ‘ναι. Έχουμε εδώ στην Κρήτη πολύ καλά μαγαζιά με έπιπλα, στο Ηράκλειο και στα Χανιά, καλά σχέδια καλές τιμές. Όμως πριν λίγο καιρό μου είπανε για ένα εργοστάσιο επίπλων στις Αχαρνές στην Αθήνα και είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι έπιπλα έχει, είδα λοιπόν τα έπιπλα Κρήτη της Sanfos και διαπίστωσα ότι έχει καταπληκτικά έπιπλα, σε πολύ μοντέρνα σχέδια και το σημαντικό σε πολύ καλές τιμές, με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Γιαυτό λοιπόν λέω σε όλους τους φίλους μου από την Κρήτη να προτιμήσουν επιπλα κρητη της Sanfos.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Comments are closed.