μια ξαφνιασμένη φωνή για τα φθηνα επιπλα

Spread the love

Στα  χέρια του κρατούσε ένα ξύλινο κουτί με σκαλίσματα στην επιφάνεια, τα οποία πιο πολύ αισθανόταν με την αφή παρά έ­βλεπε μέσα στο μισοσκόταδο.
Την ίδια στιγμή μια ξαφνιασμένη φωνή για τα φθηνα επιπλα ακούστηκε από το μέρος της . Την κοίταξε για να μοιραστεί τον εν­θουσιασμό της, αλλά αμέσως κατάλαβε ότι αυτό που προξένησε το επιφώνημα της κοπέλας δεν ήταν καθόλου το νέο τους εύρη­μα. Ακολούθησε το βλέμμα της μέχρι το στενό άνοιγμα της κρυ­πτής, κοντά στις καρεκλες που είχε αφήσει να χάσκει ο ακινητοποιημένος τοίχος. Η σιλουέτα ενός ψηλού, λεπτοκαμωμένου και μαυροφορεμένου ά­ντρα γλιστρούσε στο δωμάτιο. Άσπρισε σαν να είδε φάντασμα. Το ισχνό διαχεόμενο φως του κεριού έριχνε την ανα­λαμπή του στο στεγνό πρόσωπο του άγνωστου άντρα, που στεκόταν δίπλα στα επιπλα tv , οι γωνίες του οποίου τονίζονταν τώρα με λεπτομέρειες. Τα μάτια του φω­σφόριζαν και τα χείλη του δεν άφηναν να διαφαίνεται κανένα συ­ναίσθημα.
«Ποιος είσαι; Τι θέλεις;» του πέταξε  πιο πολύ για να κερδίσει χρόνο. Ο άντρας αντί για απάντηση πλησίασε δυο βήματα.

1 Comment

  1. Γεωργία Κουσουλού said

    Μιας και μιλάτε για φθηνά έπιπλα, θα ήθελα να πω ότι πάντα όταν ψάχνουμε για καινούρια έπιπλα υπάρχουν δυο θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, το ένα είναι το μπορέσει κανείς να βρει τα έπιπλα που ταιριάζουν πιο πολύ στο γούστο του και στον χώρο που θέλει να επιπλώσει, το θέμα του γούστου είναι υποκειμενικό και άρα εξαρτάται από τις εικόνες που έχει καθένας και την αισθητική καλλιέργεια τα οποία διαμορφώνουν το αισθητικό κριτήριο του καθένα μας, συνεπώς ως προς αυτό δεν μπορεί κανείς να κάνει πολλά ως προς τις προτάσεις τις διακοσμητικές που μπορεί να κάνει. Από την άλλη όμως στο θέμα του τι ταιριάζει σε κάθε χώρο τα πράγματά είναι πιο απλά, αντικειμενικά υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, γιαυτό θα πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός και να ψάχνει πολύ μέχρι να καταλήξει σε αυτό που θα πάρει, γιατί έπιπλα μία φορά παίρνεις και δεν μπορείς να τα αλλάζεις όλη την ώρα, πολύ δε λιγότερο τώρα με την κρίση. Το άλλο θέμα είναι, που επίσης έχει σχέση με την κρίση, το θέμα του οικονομικού, γιατί δεν αρκεί να πάρεις σωστά έπιπλα πρέπει να τα πάρεις και στην σωστή τιμή και σε αυτόν τον παράγοντα,τα φθηνά έπιπλα δηλαδή, μια είναι μακράν η καλύτερη λύση, το εργοστάσιο Sanfos. Είναι ουσιαστικά η πηγή για φθηνά έπιπλα και δεν είναι μόνο αυτό, στην Sanfos δεν βρίσκεις μόνο φθηνά έπιπλα, αλλά και πολύ καλά σχέδια, πολύ καλές κατασκευές, αλλά και καταπληκτικά σύγχρονα σχέδια.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Comments are closed.