Προσθέτοντας επιπλα σε νεο χώρο

Spread the love

Αν υποθέσουμε ότι έχετε καρέκλες ή ένα παλιό κομμό ή κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρά σας που είναι σε παλαιό σχέδιο; Δεν χρειάζεστε  νεα  επιπλα, γιατί να μην ανασκευάσετε αυτά που έχετε; Όταν παίρνετε  ένα δάνειο επισκευής μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμα και την επισκευή των επιπλων σας, με λίγα χρήματα μπορείτε να κάνετε τα παλαιά σας επιπλα να φαίνονται όμορφα και μοντέρνα. Τα παλιά επιπλα μπορεί να είναι χρωματισμένα ή βαμμένα σε διάφορα χρώματα.
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα ευθύγραμμο ράφι σε ένα άδειο τοίχο, προκειμένου να φυλάξετε τα βραχιόλια και τα περιδέραια σας.
Ίσως δεν θα πρέπει να κρεμάσετε τα πιο πολύτιμα κοσμήματα σας. Έχοντας μια ελκυστική εμφάνιση τα κοσμήματα σας προσθέτουν στην αρχικη  διακόσμηση του δωματίου σας,  και αποφεύγετε τα μπερδεμένα αξεσουαρ και αλυσίδες.
Βγάλτε τα κομμάτια των κοσμημάτων σας που δεν φοράτε  συχνά. Ο οποιοσδήποτε και ο καθένας μπορεί να απολαύσει την εργασία  βελτίωσης του χώρου που κατοικεί. Είναι ωραίο να βάζει  τα αντικειμενα σιγά-σιγά στην θέση τους. Καθώς εξοικειώνεται κανείς με τον νέο χώρο αρχίζει  να αισθάνεται πιο άνετα με αυτόν. Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε αν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

One Reply to “Προσθέτοντας επιπλα σε νεο χώρο”

  1. Αυτή η ιδέα με το ράφι στον τοίχο είναι μια πολύ καλή ιδέα, το έκανα κι έβαλα ένα ράφι στον τοίχο μου στην κρεβατοκάμαρα μου, πάνω από το κομοδίνο μου και έχω βάλει εκεί βραχιόλια, αλυσίδες για τον λαιμό, περιδέραια και τα όμοια. Μετά έβαλα και άλλο ένα ράφι ακριβώς από πάνω και βάζω γάντια , μαντίλια φουλάρια διάφορα τέτοια, είναι μια πάρα πολύ βολική λύση, την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Comments are closed.